Service og samferdsel

Har du lyst til å jobbe innan kontor, salg, reiseliv, IKT, m.m. Då kan det vere lurt å velje service og samferdsel

BVG_service_ikon_RGB_sort_200px

KVIFOR SERVICE OG SAMFERDSEL?

• Fordi du har lyst til å arbeide i servicebransjen, og fordi du liker å vere ilag med menneske.
  • Fordi det er bruk for dyktige fagfolk innan salg, sikkerhet, transport, logistikk, kontor, reiseliv og IKT.
  • I desse faga er det gode muligheter for læreplass. Som lærling og faglært vil faga på service og samferdsel hjelpe deg til å ta aktivt del i arbeidsliv og verdiskaping lokalt og nasjonalt. Det er nyttig å forstå og ha innsikt i korleis du skal gå fram for å starte og drive di eiga eller andre si verksemd.
  • Viss du går med ein «gründer i magen» vil du gjennom programfaga på service og samferdsel få kunnskap og ferdigheter til å gå vidare med draumane dine. Fleire tidligare elevar driv i dag eigne verksemder.

KVIFOR HOS OSS?

Vi tilbyr fordjuping innan salgsfaget, kontorfaget, sikkerhetsfaget, logistikkfaget og yrkessjåførfaget.

• Vi gir deg opplæring på truck og du vil få dekka delar av kostnadene til kjøreopplæringa på personbil viss du begynner på transport og logistikk.
  • Vi samarbeider tett med opplæringskontor, lokalt næringsliv og organisasjonar, samt Ungt Entreprenørskap.
  • Vi deltek på Entreprenørskapsdagen.
  • Vi gir deg mulighet til å «prøve arbeidslivet» gjennom praksisperiodar eller fast praksis. Til næringslivet seier vi: «prøv ein lærling»
  • Vi har engasjerte og dyktige lærarar som vektlegg å gi elevene ein god overgang til læreplass og fagbrev eller videre studie.

FAG- OG TIMEFORDELING:

VG1 VG2
FELLESFAG FELLESFAG
Norsk 2 t Norsk 2 t
Engelsk 3 t Engelsk 2 t
Matematikk 3 t
Naturfag 2 t
  Samfunnsfag 3 t
FELLES PROGRAMFAG FELLES PROGRAMFAG SALG, SERVICE OG SIKKERHET
Administrasjon og økonomi 6 t Økonomi og markedsføring 6 6
Marknadsføring og salg 6 t Marknadsføring og salg 6 t
Sikkerhet og transport 5 t Sikkerhet 5 t