Helse- og oppvekstfag

Med utdanning innan helse- og oppvekstfag er du kvalifisert for mange jobbar innan helse-, sosial- og oppvekstsektoren.

BVG_helse_ikon_RGB_sort_1000px

KVIFOR HELSE OG OPPVEKST?

* Det gir gode jobbutsikter og eit variert og meiningsfullt arbeid

* Du kan arbeide med barn og unge og gi hjelp og omsorg til menneske som har behov for det.

* Det gir grunnlag for vidare spesialisering innan arbeid med menneske i ulike faser av livet.

* Du får innsikt i dans, drama, friluftsliv, god livsstil, sjukdomslære og akuttmedisin.

KVIFOR HOS OSS?

* Vi har engasjerte og dyktige lærarar som legg vekt på å gi elevane gode kunnskapar, haldningar og ferdigheiter

* Vi har ein ny skule med flotte praksisrom og fasilitetar, god plassering nær offentleg transport.

* Vi har interessante ekskursjonar og studieturar i faga.

* Vi samarbeider med kommunane og sjukehuset for å tilby dei beste praksisplassane i dei ulike yrkesretningane.

* Vi tilbyr yrkesretningar innan barne- og ungdomsarbeidarfaget og helsearbeidarfaget.

* Vi deltek i konkurransar som kretsmeisterskapet og norgesmeisterskapet i yrkesfag.

FAG OG TIMEFORDELING

VG1 VG2
FELLESFAG FELLESFAG
Norsk 2 t Norsk 2 t