Internasjonale prosjekt

Bryne vgs. er for tida med i to ulike internasjonale prosjekt

«Refugee/Immigration - the end of hospitality?» er eit prosjekt som ein skule i Frankrike er koordinator for. Klaus Beschel og Selmer Aarsheim har ansvar for prosjektet her på skulen. Skular i Tyskland, Tyrkia og Litauen er med i tillegg til Bryne vgs. og skulen i Frankrike. I fjor var elevar frå studiespesialiserande vg1 på besøk i Tyskland og Frankrike.

I veke 46 skal me på Bryne vera vertskap for prosjektet. Då kjem 30 elever og lærarar frå dei andre landa på besøk til oss.

Me har også eit utvekslingsprosjekt med ein skule i Villefranche sur Saone, i nærleiken av Lyon. Her på skulen er Anstein Skjørestad og Endre Vollsund prosjektleiarar. Me får besøk av 18 elever frå Frankrike i veke 42 og 43. Elevar herifrå skal reise på besøk til Frankrike våren 2019.