Rallarvegen 2018

Rallarvegen 2018

Elever som har  friluftsliv 1 og 2 var på sykkeltur 18.-20.september. Vi syklet den kjente turen, Rallarvegen.

Første stopp var Finse, hvor vi overnattet første natten. Etter 7 timer i buss, og en nokså hard etappe på sykkelen, var det ikke feil å komme inn i en oppvarmet hytte, til en god seng og til 3-retters middag. LUKSUS!

rallarvegen 2
rallarvegen9

Neste dag syklet vi fra Finse til Seltuft, hvor vi skulle slå leir. Også denne dagen, som dagen før, var vi superheldige med været, og slapp unna regnet. Vi syklet i strålende sol og blå himmel hele dagen - helt til det ble kveld, og regnet kom. Vi hadde heldigvis fått slått opp telt og lavvoer før den tid, og klarte dermed å holde det meste tørt. Utover kvelden var det matlaging på stormkjøkken, og leking som stod for tur. Regnet ville ikke gi seg, men dette stoppet likevel ikke oss. Alle pakket på seg det de hadde av regntøy og diverse, og lekte rundt for å holde varmen, fordi det finnes nemlig ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

rallarvegen 5
sykkeltur

Etter en god/dårlig natt søvn, alt etter hvem du spør - var vi klar for siste dag, og syklet i retning Flåm. Etappen denne dagen var ikke like krevende som de andre dagene, med tanke på at det bare var nedover. Vi suste ned bakkene, og til tross for at det regnet hunder og katter, var alle motiverte for å komme frem, og få på seg tørre klær.

 

rallarvegen3
rallarvegen7

Alt i alt var dette en kjempekjekk tur, hvor vi sitter igjen med mange fine minner vi ikke ville vært foruten.

rallarvegen10

 

TAKK FOR TUREN!

Del denne artikkelen på: