• Forside
  • Aktuelt

Bryne vgs tilbyr studiespesialisering med toppidrett

På stud.spes. med toppidrett får du fordypet deg i en idrett på toppnivå samtidig som du får generell studiekompetanse.

Dette er et tilbud til deg som skal begynne på vg1 studiespesialisering, som er aktiv idrettsutøver på høyt nivå innen fotball eller håndball og er tilknyttet et idrettslag. Faget Toppidrett er hentet fra utdanningsprogrammet Idrettsfag og skal bidra til at du utvikler dine ferdigheter og evne til å planlegge din egen trening og treningshverdag. Faget har fem timer i uka. Timene kommer som et tillegg til de ordinære timene, og du får dem godskrevet som et programfag på vitnemålet.

De elevene som skal ha studiespesialisering med toppidrett samles i en klasse, og timeplanen tilrettelegges slik at de kan delta i faget toppidrett sammen med elevene på idrettsfag.

Hvis dette kan være interessant sender du en e-post til avdelingsleder for Idrettsfag Klaus Beschel – link til e-post